Roy Against MS bedankt Ohmpunctuur

Ohmpunctuur doneert €1.000,- en behandeld Leroy.

Peter Gouw van Ohmpunctuur heeft stichting Roy Against MS een bedrag overhandigd van €1.000,- welke het bedrijf heeft opgehaald met haar inzamelingsactie. Doordat Ohmpunctuur verschillende activiteiten had georganiseerd is het mooie bedrag opgehaald.

Klank Behandelingen

Peter Gouw heeft meerdere malen Leroy een behandeling gegeven welke een positieve werking hebben geleverd zowel fysiek als mentaal.

 

 

Over Ohmpunctuur

Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van sound healing. Deze bijzondere methode maakt gebruik van het helende vermogen van zuivere resonanties. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de aloude Tibetaanse klankschaal healing en de Chinese acupunctuurkennis.

De acupunctuurnaalden zijn vervangen door speciale (kristallen) stemvorken met diverse frequenties die worden gecombineerd met Tibetaanse en kristallen klankschalen, kristallen piramides en planetaire en Aziatische gongs. De harmonische trillingen zorgen ervoor dat de levensenergieën makkelijker doorstromen en brengen lichaam, ziel en geest in balans. Het natuurlijk helend vermogen van de mens wordt geactiveerd.

 

Klank Ligconcert – Ossendrecht | Opbrengst: € 450,-

Klank: ontspannend effect op lichaam en geest

Het objectief van de Ohmpunctuur methode is het ontspannen van het gehele lichaam en de geest en het versterken van het immuunsysteem. In deze tijd is het voor veel mensen heel moeilijk om nog diepe, langdurige ontspanning te vinden. Hierdoor ontstaat er veel stress in het lichaam dat niet kan worden ontladen. Dit veroorzaakt een overbelasting waardoor vele lichamelijke en psychische klachten ontstaan.

Ohmpunctuur heeft als doel diepe ontspanning te creëren en gelijktijdig een langdurig welzijn tot stand te brengen. Dit gebeurt door de meridianen en energiepunten te stimuleren met speciale stemvorken. Zo kan het lichaam beter ontladen en de toxines en gifstoffen uit het lichaam kunnen worden afgevoerd. Met deze zachte resonantie techniek, natuurlijk en pijnloos, worden spanningen en energetische blokkades bevrijd. Dit zorgt voor een algemene kalmering en verbetering van de slaap, verhoogd concentratievermogen en een verbeterd dagelijks herstel van lichaam en geest. 

Leroy Konjanan: “Ik wil Ohmpunctuur en Peter Gouw via deze weg persoonlijk bedanken. De behandelingen helpen mij enorm en de donatie is fantastisch!”

Meer lezen over Ohmpunctuur kan op:
www.ohmpunctuur.nl

Geen reactie's

Geef een reactie