Februari update

Februari update

Lieve mensen,
Wat is er allemaal gebeurd? Hoe staan we er nu voor en wat staat er op de planning?

Wat is er allemaal gebeurd?

Op zaterdag 9 februari zijn we gestart met een crowdfunding onder de vlag van Stichting Roy Against MS (RAMS).
We kondigden Roy’s ziektebeeld aan via de onderstaande video. Deze ging dankzij jullie viraal!

Stichting Roy Against MS

De Stichting Roy Against MS (RAMS) zet zich in om de behandeling in Mexico en revalidatie van Leroy Konjanan te bekostigen. Kosten zijn bijvoorbeeld de middelen die nodig zijn ter voorbereiding op de behandeling, de reis naar Mexico, de HSCT-stamceltherapie en de revalidatie.

We gaan er natuurlijk van uit dat we het doel van 75.000 euro zullen behalen. Wanneer we in de luxepositie zitten dat er meer dan het beoogde bedrag wordt ingezameld dan zal dit ten goede komen aan het creëren van awareness voor MS-patiënten en deze blijvend informeren over de mogelijkheden van behandelingen en ontwikkelingen betreffende de ziekte MS. Tevens wordt er gekeken of we andere MS-patiënten financieel kunnen ondersteunen bij hun crowdfunding.

De Stichting RAMS wordt ondersteund door een twintigtal mensen die ieder hun steentje bijdragen vanuit hun eigen expertise. Op de onderstaande foto een artikel van weekblad De Swollenaer, met op de foto een groot aantal van de mensen achter Stichting RAMS.

10 jaar DEEP

We vierden het 10 jarig bestaan van DEEP. Iets waar Leroy persoonlijk heel trots op is. Helaas met een donkere rand zoals Remco Regterschot het omschreef in zijn artikel. Dit was namelijk de eerste editie waarbij Roy zelf niet kon optreden. Tevens was dit de publieke bekendmaking van Roy’s ziektebeeld.

Sponsoren & support

Bedrijven die Stichting RAMS sponsoren zijn in alfabetische volgorde:
Cookies Online Marketing, De Tagrijn, De Vierjaargetijden, Eetcafé ’t Kraantje, Hair & Der, Hedon, High Energy Events, Juan Carlos Villaroel, Koeriers Service Oost, Kombination Research Label, Kootuur, Next Level, Ohmpunctuur Academy, Peace Design, Peace Sound, PEC Zwolle Supportersclub, Plato, Posterman, Rubberboot, Sirius, Stichting LUID, Stichting Monicares, Studio TaS, Van Galen Keuken & Bad, Vita Accountants en WM Veenstra.

Ook zijn er tal van artiesten die Stichting RAMS steunen. In alfabetische volgorde:
Benny Rodrigues, Blanda, Frank Kvitta, Gary Beck, Industrialyzer, Kenishii, Marco Bailey, Mark Broom, Remy Unger, Rico, Spartague, Steve Rachmad, Steve Ward, Sticks, The Advent, Tom Hades en Typhoon.

Hoe staan we er nu voor?

De stand van de crowdfunding

Met 1447 donaties zitten we nu op een totaalbedrag van 40.400 euro! Dat is maar liefst 53,9% van het totaalbedrag! Een prachtig begin. Iets waarvoor we iedereen enorm dankbaar voor zijn. Echter zijn we er nog niet. Er komen dan ook nog vele acties aan om het gewenste bedrag binnen te halen.

Hoe is het nu het met Roy?

Bijna twee weken geleden is Roy getroffen door een MS aanval. Dit was enorm schrikken voor iedereen, vooral voor Roy. Het bracht hem naar eigenzeggen in het diepste dal van zijn leven. Inmiddels begint hij zich langzaam beter te voelen. 

Leroy Konjanan: “De crowdfunding is de afgelopen weken compleet langs mij heen gegaan. Ik heb totaal niet op social media gekeken. Ik vind het bizar om te zien dat er in de tussentijd inmiddels ruim 40.000 euro is ingezameld. Echt fantastisch. Zo mooi dat zoveel mensen met mij meeleven. Dat doet wel wat met me. Ik wil iedereen harstikke bedanken voor de steun. Ik hoop dat ik in de toekomst weer wat terug kan doen voor de mensen, in welke vorm dan ook.”

Welke acties staan er in maart op de agenda?

Sponscake en groene pannenkoekjes

Alysha-Mae, Jeneva & Nynke steunen Roy en bakken sponscake en groene pannenkoekjes. De opbrengst gaat geheel naar Stichting RAMS!

Wij mochten ze al proeven… Ze zijn heerlijk! Bestel snel via nvanhernen@gmail.com

Plato Zwolle

Momenteel kan je bij Plato Zwolle je dubbele, overbodige of gewoon toffe platen doneren in een tweedehands-bak. De opbrengst gaat geheel naar de Stichting RAMS!

Hapsnurker

De Hapsnurker is in het diepste geheim bezig met het voorbereiden van een actie. Ook wij tasten in het duister… Houd de Facebookpagina van De Hapsnurker in de gaten voor meer informatie!

Carnavals concert

Tijdens het carnavalsconcert op 4 maart in Theater De Spiegel zal Stichting RAMS aanwezig zijn met donatiebussen. Tevens zal er hier aandacht voor gevraagd worden door Boudewijn Koops.

DEEP merchandise

We zullen eind van de week een actie aankondigen met de DEEP-merchandise.

Veiling

Binnenkort zullen we starten met de online veiling! We hebben inmiddels al behoorlijk wat mooie veilingstukken binnengekregen van diverse sponsoren. Producten en diensten zijn bijvoorbeeld schilderijen, meubilair, gesigneerd PEC-shirt, een cyber security penetratietest, een DJ op je bruiloft, etentjes en een Roy El Kei DJ-workshop!
Heb jij nog iets moois voor de veiling? Mail ons dan snel via info@royagainstms.com

Eetcafé ’t Kraantje in Zwartsluis

Op donderdag 21 maart zal in Zwartsluis een Molukse avond plaatsvinden met muziek, eten & drinken. De opbrengst komt ten goede aan Stichting RAMS. Reserveer via 038 386 71 42.

Benefiet Help Roeland Stop PPMS

Een fantastisch mooi gebaar. De opbrengst van het ‘Help Roeland stop PPMS Benefiet’ gaat volledig naar Stichting RAMS! Het benefiet zal plaatsvinden op 30 maart in wijkcentrum De Enk in Zwolle. Meer informatie volgt!

Bedankt Roeland, de Stichting en iedereen die dit mogelijk maakt. Er zijn geen woorden voor. Wij wensen Roeland onwijs veel sterkte, succes en gezondheid toe tijdens zijn stamcel behandeling, die momenteel plaatsvindt in Moskou.

Donatiebussen

Daarnaast mogen wij gebruik maken van de donatiebussen van de Stichting Help Roeland Stop PPMS. Wij zullen de donatiebussen in de komende weken verspreiden in en rondom Zwolle.
Heb jij suggesties over locaties waar we een van deze donatiebussen kunnen neerzetten? Laat het ons weten via info@royagainstms.com.

Knipactie Hair & Der

Gerjanne van Hair & Der Zwolle zal op 31 maart een knipactie organiseren. Zorg ervoor dat je reserveert, de volledige opbrengst van deze dag zal gedoneerd worden aan de Stichting RAMS! Dus heb je een knipbeurt nodig, wacht er even mee tot 31 maart. Reserveer via www.hairender.nl.

Nawoord

Dit is slechts een greep uit de acties die zullen plaatsvinden in de maand maart. Er komt de komende maanden nog genoeg! Dus houd onze blog in de gaten. Oh ja, zet direct een groot rood kruis in je agenda op zaterdag 8 juni. Dan is namelijk hét benefiet event Roy Against MS in Hedon. We zijn druk bezig met het samenstellen van het programma, maar vele bekende (Zwolse) artiesten hebben al toegezegd er bij te willen zijn. Dit wil je niet missen!

Zijn we nog iets of iemand vergeten? Laat het ons alsjeblieft weten!

Mocht je nog niet gedoneerd hebben, of wil je wat extra’s doen.
Surf naar www.royagainstms.com/doneren.
Wil je een actie beginnen, heb je vragen/opmerkingen of heb je iets moois voor de veiling? Mail ons via info@royagainstms.com.

Veel dank namens Team Stichting Roy Against MS (RAMS)

Geen reactie's

Geef een reactie